...

Ett litet urklipp ur min spanska när man har översatt den till svenska i google translate:

Jag har läst en bok som heter The Choco. skriven av Marcus Lutteman. Marcus på en journalist, träffade Jonas med den första 2003 i Bolivia. Boken publicerades 2007. Boken om en pojke, Jonas Andersson. Jonas kommer från Sverige. Den växer i Kungälv. Efter gymnasiet började han arbeta på en bil verkstad. människor
röka marijuana i verkstaden, vilket leder till Jonas gör, också. Efter att allt börjar gå utför, blir Jonas beroende av piller, kan du gå till kliniken, ut, du känner dig dålig, hamnar i skuld som inte har råd med. Med tiden, Jonas ett erbjudande om att åka till Bolivia för att smuggla kokain till Sverige, som snabbt accepterar uppdraget.

En gång i Bolivia, som går direkt till Santa Cruz, där trafiken väntas hållas i huvudstaden La Paz. I Santa Cruz träffar honom nästan exakt en flicka som hette Deysi, som kommer att tillbringa resten av tiden i Santa Cruz. Efter några månader, Jonas ett samtal från en av de som håller fred smuggling. Det måste börja att lämna. I La Paz kan du förvänta dig ytterligare Jonas ett par dagar innan smugglingen sker.


det känns ju lite halvt oroväckande...


KOMMENTARER
Natasha:

När jag översätte min text till svenska blev den relativt bra och grammatiskt rätt... Det är mer oroväckande...

2011-12-16 @ 07:38:11


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback