Att städa en lägenhet på en timme

hej jag tänkte skriva ett inlägg om att jag är fet sämst på att städa men sen insåg jag att jag är en tönt.

image description


Saga is juling up the placeYo and what not! Nu hade jag tänkt att juldekorera i mitt rum genom att sätta upp diverse jullåttexter (snodda från musiksalen like a bawss) på mina väggar. That's how we do it saga-style. Yeah.

Imorgon är det julafton. Så det är ju rätt nice. Jag har världens finaste och underbaraste kalender. Det är också nice.

Hejdå.

Förvirring

This is the best people in the world ( checka mitt vackra trollface )
Det känns så konstigt och overkligt att inte träffa er varje dag..
Du är också bäst Agnes, som tar bilden :3

usch jag känner mig jättebölig, that is no good.


...

Ett litet urklipp ur min spanska när man har översatt den till svenska i google translate:

Jag har läst en bok som heter The Choco. skriven av Marcus Lutteman. Marcus på en journalist, träffade Jonas med den första 2003 i Bolivia. Boken publicerades 2007. Boken om en pojke, Jonas Andersson. Jonas kommer från Sverige. Den växer i Kungälv. Efter gymnasiet började han arbeta på en bil verkstad. människor
röka marijuana i verkstaden, vilket leder till Jonas gör, också. Efter att allt börjar gå utför, blir Jonas beroende av piller, kan du gå till kliniken, ut, du känner dig dålig, hamnar i skuld som inte har råd med. Med tiden, Jonas ett erbjudande om att åka till Bolivia för att smuggla kokain till Sverige, som snabbt accepterar uppdraget.

En gång i Bolivia, som går direkt till Santa Cruz, där trafiken väntas hållas i huvudstaden La Paz. I Santa Cruz träffar honom nästan exakt en flicka som hette Deysi, som kommer att tillbringa resten av tiden i Santa Cruz. Efter några månader, Jonas ett samtal från en av de som håller fred smuggling. Det måste börja att lämna. I La Paz kan du förvänta dig ytterligare Jonas ett par dagar innan smugglingen sker.


det känns ju lite halvt oroväckande...

hohohohohhohohohoh

det här är typ det finaste någonsin

Pepparkakshus


<3Alltså jag skäms lite, men det här är så bra! ja, jag är en tönt men louis är sjukt söt <3

awsome shit


Matteprov imorgon

och jag har in börjat plugga a-a-a plugga a-a-a ja-ja-ja

You say us, I say no

Jag håller på att läsa boken flickan och skulden, har läst typ hälften nu. Och jag har finally bestämt mig, jag ska bojkotta denna otroligt sexistiska (rasistiska), kränkande, maktberoende värld och flytta till Mars. Och jag tänker så ta med mig Håkan Hellström och Jordnötsmör.

image description

För att jag är fet cool

╔╗─── ────────── ───────╔╗ ╔╗ ╔╗───────── ╔╦╗
╠╬══╗ ╔══╦═╦╦╦╦╗ ╔═╗╔═╦╦╝║ ╠╣ ║╠╦═╦╦═╦╦╦╗ ╠╣╚╗
║║║║║ ╠╗╚╣╩╬║╣║║ ║╬╚╣║║║╬║ ║║ ║═╣║║║╬║║║║ ║║╔╣
╚╩╩╩╝ ╚══╩═╩╩╬╗║ ╚══╩╩═╩═╝ ╚╝ ╚╩╩╩═╩═╩══╝ ╚╩═╝
───── ───────╚═╝

bra grejjor alltså


At annas

Har hängt med Anna, Vilma och Agnes idag. Det var sjukt chill. annars har det inte hänt så mycket. Nu ska jag iaf sova här, på en glamourös luftmadrass, som konstigt nog är sjukt mysiiig.
j
En sjukt fin skidoutfit. Jacka ned till fötterna är inne nu för tiden ..
Bilderna är tagna från Agnes blogg (: (coolasystern.blogg.se)

Crazy lady of le cats
Ahaha oh god

Lol


Jam

make an avatar


såå trött, can't move

Jag har börjat fundera på att gå i pension, jag menar, det skulle ju vara pretty cool att gå runt och vara en jobbig gubbe hela dagarna. Hänsynslös och arg, det är fan min motivation till att börja jobba. När du har jobbat klart (fyllt 65) så får du vara en arg gubbe på heltid, man ba: yeeeeesss

crop image

Du är så söt min kära lilla ponnyWhaddup! Atm sitter jag i soffan, och mår lite halvilla samtidigt som jag kollar tumblr med harry potter och den flammande bägaren i bakgrunden. Later on ska jag gå ut och införskaffa chokladkalender. Herp derp.

Första december

crop image

Äntligen! första december ftw! nu e det jul, det är liksom tillåtet att le lite läskigt hela tiden, gå runt och sjung överallt, ha på sig tomteluva, ha glitter i hela sitt rum, äta otroligt mycket pepparkakor utan att bli inspärrad på psykhem!

och på toppen av allt får man choklad varje dag, livet blir nog inte mycket bättre än så!