THROW YA HANDS AP IN DA SKAAAJ
Your image is loading...

Life's good indeed

Ryggsäckar.

Lazy Oaf Space PackLazy Oaf Clown RucksackLazy Oaf Colour Block Rucksack
Det här är typ det vackraste jag har sett. Herregud. Helt fantastiskt.

My point exactly


yEEA

Supa-dupa-kreativ-mode PÅ! Ska strippa ner kläder till t-shirts, kortshorts etc etc. Här kommer btw en bild på mitt nya (HOST) hairdue!

...Och det där var en bild på min katt.

Ok, so this is how it goes down..

IdAGGGG ska jag uträtta diverse ärenden som inte hann komma på tapeten igår. Jag ska:

1. Tvätta håret (Det har typ texturen av kokt spagetti insmort i smör)
2. Klippa håret (Det är ju alltid kul med ett litet spänningsmoment för att liva upp frukosten, typ: kommer jag bli flintis eller se exakt likadan ut som förut?)
3. RINGA MOA!
4. Packa!

YEEEEEEAH spännande indeed! Så, det är bäst att jag sätter fart. Hehoe lets go!Tumblr vs. facebook

Alltså seriously. Facedeskade nyligen pågrundav nån random fjortis facebookuppdatering. Funderar ärligt talat på att avskaffa fejjan och hänga på tumbler istället, i och med att det är so much awesomer!

Ansiktsburk, ansiktsburk, han fick vad han ville för hattAaaaaah, min fez. I love it! Som maria montazami skulle ha uttryckt det. Det känns som man har en burk på huvudet. En röd, luddig kakburk med en tofs på. Jag rekommenderar att ni alla går och köper en nu på direkten!

Nej just det, DET GÅR JU INTE! FÖR DOM SÄLJER IN FEZER (I ANTAGLIGEN FELAKTIG PLURALFORM) I BUTIKER! HAHAHAHAHAHHAHAHAHA!

Nu blev ni allt avundsjuka va? >:D

Det var jag

Your image is loading...


Happyfejs, happydejs

Har typ haft den här låten på hjärnan i en evinnlighet. Men det är ju lugnt för den är ju bra :D
Nu ska jag sätta igång med det typ trevligaste av mina attgöra-saker: Bränna en skiva till den sviiiiiinlånga resan till öland. YEYEYEYEYEYEYEYEYEY musik!! 

Och titta på himym. För jag är beroende av det.

What's goin on here?

Nu går vi över i all-serious mode här.

Alldeles nyss höll jag på attt få en panik-ångest-attack eftersom jag inte hittade mina mössor och antog att jag hade glömt dom någonstans. Fast sen hittade jag dom i mösslådan i hallen. Phe-ew. Min rosa femkronorsmössa från vänsterloppisen är dock fortfarande spårlöst försvunnen. Men den dyker nog upp snart, så det är luuuugnt. Mina mössor är typ det viktigaste jag har, iallafall i klädväg. Jag skulle inte kunna leva utan mina mössor! Ingen-mössa-regeln är skolan måste vara det typ dummaste och mest onödiga och meningslösa påhittet sedan religionen uppfanns.

Jaja. Nu ska jag uppdatera mitt rum med nya hemsmugna afffischer, hihihihihihihi. Tråkigt inlägg det här blev då. 
._.Nu känner jag typ att jag MÅSTE skaffa töj bara för att få ha dom där i mina öron

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHP vakuuumWords are very unnecessary


Plans, Planer, plantage och vi stoppar där

Hur kan det komma sig att mina rubriker nuförtiden är så GENOMUSLA? Huh? What? I don't get it!

Jaja! Idag ska jag iallafall ha typ pyssel/röja upp dag innan jag åker till islandland på söndag. Typ fixa min fez (JA! JAG HAR KÖPT EN FEZ!!!!), ringa moa, städa, ta bilder på awesomestuffs och lägga upp på ell bloggerino ifall jag hinner. 

Och ja, just det, fixa designen. Kanske. Men det är typ om jag gör klart allt det  andra på en timme. Så...ja. Vi får se hur det blir med den saken. Ny header är på intågande iallafall! 

Meeeeeeeeeeeeeeeeeen först ska jag gå och koka mig en kopp kaffe och njuta av de sista 80 sidorna på min tumblr-dashboard. ehehehehhehehehhehehhehehehehehehhehe.

Adios!sadcfdfcvbf

Nu ska jag snart gå och slösa bort mitt liv på att titta på jersey shore och dricka te. 

Är nere i sida hundra på min tumbr :D YEEEESH! Tror faktiskt jag kan beta av de sista imorgon!Min drömmanOmfg han är helt perfekt ._.

ROFLMFAOJag.får.psykbryt

Jaha, så nu har det finally happend. Min mobil duger inte ens längre till att lagra musik. Eller nånting annat heller, för den delen. Man kan inte lyssna på musik. Man kan inte ladda in bilder i datorn. Ljudet är paj, man hör inte när det ringer. 

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen man kan ju fortfarande ringa och smsa med den. Det är ju alltid något. 

Not.

Jag vill ha en iphone.

Escuse moaa (ursäkta min franska)

Jag gillar inte daniel adams ray. Längre. Men det är ju en bra rubrik (Y)

Jahajaja. Snart ska jag gå och uträtta lite vuxna ärenden. Åka och hämta syrran hos min moster och köpa middagsmat på ica. Shit pommes, vi kanske ska transforma den här bloggen till en mammablogg. Vi kan ändra beskrivningen till det här istället: Rosenknopp - trettonårig ensamstående mamma bloggar tillsammans med singelkompisen för att ha nåt att göra under sin mammaledighet från ett jobb som hon aldrig haft.

Och headern kan se ut såhär:Och jag kan skriva inlägg typ i stil med det här:

Näej, asså, nu ger jag snart upp. Asså Tindra - engla matchar ju bra till min rosa plyschmunkjacka och rosa uggs när hon har på sig sin rosarandiga minionepiece, men annars känner jag mest för att adoptera bort henne. Jag kanske kan ställa ut lite storkmat på balkongen eller hur man nu gör? Fast jag måste vänta tills den här urgulliga rosa gucciväskan som jag beställt kommer, så jag kan få visa upp henne när hon ligger i den för mina vänner, dom kommer bli sååååå avis på mig. Tindis är mycket gulligare än Amandas långhåriga chihuahua, Gusten, hon trivs mycket bättre i tubhalsdukar och hon är inte alls lika gnällig.

Nu måste jag uppdatera Tindis facebooksida. Puss <3Eller kanske inte ._.

Well well, of me go! Efter att jag laddad in some låtar på el mobilen. 

Tjarrelirå!

Vadå golv? Det där är ju min vertikala garderob!

Jag fattar inte varför Carrie envisades med att skaffa en walk in claset stor som kungliga slottet självt i filmen sex and the city the movie, när hon bara kunde slänga sina kläder på golvet? 

Nej just det

DET ÄR JU FÖR ATT MAN INTE HITTAR NÅNTING DÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kort sagt: Jag måste städa.Det är så jag rullar

Vissa personer behöver rensa fisk eller jobba på kaffeställen på sommaren för att tjäna pengar. För mig räcker det med att steka bacon och skrika matcho åt mina småsyskon och hoppsansa så har jag håvat in hundra spänn! Så kan det gå!

Det där hör egentligen inte hit å höra, det är bara en grej man kan göra

SAGAS SOMMARTIPS:

Visste ni att om man gör ett sånt här: </3 hjärta i rubriken, så blir designen helt uppfuckad!

Jag lovar, det funkar! Testa själv! Superkul ifall du abslout inte har nån lust att gå ut och "ta för dig, solen skiner idag", utan hellre vill jobba på dina fyrkantiga ögon (värsta trenden i höst har jag hört!). Inte visste jag att blogg.se var ett sånt trollface!

Saga + vinbärsmuffin = <\3Jag hade en gång en vinbärsmuffinDen dog.

Min frulledisk i gifform

Your image is loading...

Jaha...eh.

Jag tog bort två inlägg och då fixade sig allting. 

Eh..

Ingen förbättring still...

Alla jävla inlägg är i caps lock och jag fattar absolut ingenting. Det är inte meningen att det ska se ut som jag och moa har all caps rage i alla inlägg, så ni vet.

WTF!!!!!!!!!!!!!?????

DESIGNEN EFFAR SIG OCH JAG VET INTE VARFÖR!!!!!! D:D:D:D:D:D:


EL BJÄRTRÅ EL MODELLBILD EL?

Här kommer lite utvalda godingar ur den godispåse som är den random fin-dam-och-sotarunge modellsession som bara kindof happend uppe på lovisas landställe i BJÄÄÄÄÄRÄRTRÅÅÅ

Enjoooyoooyoyoy :DOch mina personliga favoriter:

Njaes huh?

Pizzaäckel, empati och buss

Lalala. Saga här in de hause in nerhuggnaträd-holm. Jag har precis kommit hem från en sju(!) timmars bussresa och bara jaa, har ätit en pizza pch känner mig lite äcklig för jag kom alldeles försent på att jag inte alls var sugen på pizza. Meeeeeen, ja. Sånt får man leva med. 

Nu ska jag norgedeppa, tumblra lite och sörpla te. 

Moa, är du hemma nu? Skriv ett inlägg, för då kan vi ju hooka up! :D

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Min semester

Rom:
how to make a gif
Salanitika:


how to make a gif

Aten:
how to make a gif


super mario sunshine


Juno

Se ut som Michael Cera i Juno: American Apparel-dress

.


augusti i helvetet


Happy dragon

how to make a gifJa, min dröm har gått i uppfyllelse. Jag har alltid, alltid velat se ett gammeldags tivoli med massa coola retro saker.
Jag gjorde det. Första dagen i salanitika gick vi till ett minitivoli och körde air-hockey tunering i typ 40 minuter. Kanske inte 40 minuter då min tidsuppfattning är inte den bästa.. men, jaja det var nog dem coolast 40 minutrarna i hela mitt fjuttiga 14:åriga liv. jaja, man måste få överdriva, awesome var det i alla fall.


Skyll dig själv, inget händer här. Men det gör ingenting om dina händer är här


TJÄNA

Jag har inget att blogga om, men jag vill blogga. I-landsproblem

DANSA

create an avatar


Fail

how to make a gif
Solat med solglasögon
Hej Moa välkommen hem från Grekland, du ser ut som en tvättbjörn.Hejhejhejhejhej och hej jag e pa vag hem fran aten jag har brant mig sa att jagchar fatt en miniblasa jag tankte gora ett awesome inlagg men tydligen gick det bara att skriva pa rubriken, javla ipad se

Nu fattade jag hur man gjorde, jippey... Boarding ar om fem minuter och da aker jag till dusseldorf och sen aker jag hem. Hem ljuva hem. Min far ar elak han lurade mig att planet var tre timmar forsenat. Inte kul, inte kul. Jaja nu ska jag aterga till hakan musik. Heeeeejdaaaa

Saker som händer

Idag är är det muligt.... muligt, säger man så?

Nej, nuj kom jag på att det måste vara nån slags mix mellan molnigt och mulet som min hjärna came up with. Spännande saker som går on här va!

Nejmen nu ska jag snart logga, elen är ju en bristvara här ute på vischan! Imorgon drar jag upp till gos(kram)fors med bussen och hänger med Lovisa nåra dar, men sen åker jag hem till stan så då ses vi igen! Ska bli kul, huh?

Nejmen nu tar elen snart slut så nu måsta jag tumblaaaaah lite innan jag blir disconnectad. Pösspöss!

Appropå att töja örsnibbarna och ifall jag var ett djur:


Töj, stretch & hängande öronsnibbar

Jag vil så dööööööööööögärna skaffa töj. Men jag vill så dööööööögärna INTE ha långa, sladdriga öronsnibbar. Och jag är dessutom snart fjorton, och jag typ gissar att det är för ungt ifall man inte typ betalar en random hobo i sofo åttio spänn och från två kvistar instuckna i örona. Blöhg.

AAAAAAAAAAH det är så fruktansvärt snykt! Men jag VILL inte ha enorma öronsnibbar! Dessutom är mina päron typ såhär:Inte så pepp alltså.

Jag hatar marshmallowindustrin!

Hejsan hoppsan stora och småbröder/systrar/syskonlösingar! Nu ska jag berätta om dagens händelser, varesig ni bryr er eller ej!

Ja. Idag skulle jag och da family ta våran årliga utflykt till da sandvik. Jag bara YEEEY TRADITIONER! Och var typ rätt så pepp på att få käka pizza etc. Men, typ en halvtimme in så avslöjar min mor den någon chockartade nyheten att marshmallowen med kex som hon nästan bokstavligt talat matat mig med för typ tre-fyra dagar sen innehöll gelatin. Jag är alltså emot att äta djur, om ni nu inte förstod det. Vissa kallar det vegetarian, men jag föredrar att "keep it clean". Ja, alltså. Jag har alltså gått runt med en liten,liten bit död ko inuti mig i typ en dag utan att veta om det. Mmmmm, det känns ju verkligen jättebra! Tack mor, för att du valde ett sånt passande tillfälle att dela med dig av den här glada överraskningen!

Ja, som ni kanske/kanske inte förstår har jag spenderat hela dagen i något slags chockartat, äcklat, apatiskt tillstånd och varit oförmögen att njuta av varken antiikvariat, ICA maxi eller pizza. Tack marshmallowindustrin, ännu ett barndomsminne släpat i smutsen. 

Nåväl, söta sandvikspojkar på cyklar, tintin och rooibooste har nu fått mig att ta mig samman en smula och börja bearbeta hela den här incidenten på ett lite mer moget plan. Tintin, rooibooste, söta pöjkar och den här musikvideon som jag typ antagligen är sist i hela världen att se men som gör mig glad ända in i benmärgen:
Mina nya idoler, SRSLY!!

REA is the most wonderful thing

Ja, här sitter jag i min lilla stuga och petar i mig de sista smulorna av en osmacka och suktar efter limecrimesmink och mina nya kläder som jag snart ska visa upp för er. Jupp! Det wonderfullaste är att båda de här klädesplaggen snart ska få se inköptes på halva priset. Iställer för att jag var tvungen att punga ut med 600 spänn så räckte det med 300. OMG, WHAT? JAG VET! Och dessutom är det här kläder som jag hr gått och dreglat över i typ all evinnlig tid. Jupp! Så här får vi: Här ser ni saga som tuggar ostmacka + lite av inköp No.1WHOOP WHOOP! En a-mazing tisha som jag gått och spanat på i typ en miljard år. Pankhet + prioritering + t-shirtstores vilja att ruinera mig har gjort att jag inte varit able att köpa den förrens just igår när jag lånade cash av farsan och bah YEEEEEEEEEAH happyfacetisha, be mine!

Haha, som om ni bryr er liksom? Well well, över till nyinköpt item No.2:

OBSOBSOBS! Den är inte lika tältig som den ger sken av att vara! 
Jag har bokstavligt talat gått och spanat på en sån här tröja i typ ett och ett halvt åt och nu har jag äntligen gjort slag i saken och krängt en. Juppiduppidupp! Nytt favoritplagg, heeeeer I come! Eller...what?

Är det bara jag, eller har mina blogginlägg blivit mycket barnsligare under sommaren? Hmm...det kan ju bero på att jag är helt ensam på en ö där mitt enda sällskap är en 7 och en 11åring... ja, det verkar troligt.

Jag har också börjat märka att mina inlägg har börjat handla mer och mer om kläder och smink...ja, nästan enbart faktiskt... Jag vet inte riktigt om jag approvar att att alla mina inlägg ser ut som dom är skrivna av Chloe Schuterman. Ja, bortsett från bilderna då...

Nåväl. Nu ska jag gå och ta mig en till ostmacka. Tjarrå!

Got some things to show ya!

Internetet derpar sönder! BÖH! Men det hindrar inte mig från att med min webcameras hjälp återge en massa spännande saker som jag funnit, alternativt äger. Prepare yourself!Min FAB bokstavliga t-tröja från...håll i er nu... KONSUM! JA! JAG VET! VÄRLDENS CHOCK! :OEn fantastiskt porslinsman som jag fann och  tar med mig hem (säg inget!)Min fantastiska lillasyster! Ja, jag pwnar henne.

Aaaa, syskonkärlek!Och sist men inte minst: Mina ögonstrumpor från hm. Mums!

Andra roliga grejer som händer:

- Jag har tråkigt och gör ett spel. Det här är det tredje spelet i ordningen som jag egenhändigt tillverkar. Det ska blir ett julspel! Jag vet, helt CRAZY!

- Jag äter tuggummi

- Jag har upptäckt sandvikens lokala radio, där de varvar håkan hellström med christer sjögren. Jag rekommenderar!

- Min lugg ser ut som nåt ur ett modemagasin från femtonhundratalet
- Jag och moa har slagit rekord i minst antal läsare! Idag har vi bara haft... har ni nåt att hålla i er i?... 1 LÄSARE! Wow, det är värt en applåd tycker jag!

Jag fattar inte vad vi gör för fel? Jag lyssnade på paow på hallå p3 igår, och hennes tips var att man har en fin design och bloggar om mode. Och vi har ju garanterat en fin design, och idag skrev jag tex lite om min konsum -t-shirt? Problemet är kanske att vi har hjärnor...om vi utför lobotomi kanske vi går om kissie! 

Jag vill också visa upp den här reklamen som jag hittade på en blogg:
Mmmm....reklam! <3

Nämen hej

Jag har, efter många plågsamma (mest för mitt psyke. Och min dator kanske...) försök lyckats fixa fram både el och internet på denna ö mitt ute i ingenstans. Jag vet, jag borde få nobelpris. Iallafall är det ju typ obligatoriskt att jag lämnar Tumblr för några sekunder iallafall, och lägger upp något litet inlägg i ett desperat försök att hålla bloggen levande under sommartorkan.

Ehhp, ja. Jag är förkyld och kan knappt prata eller andas, känns typ som om jag sväljer en liter krossade nachochips när jag försöker dra ett halsandetag. Är pretty shur att det här är slutet för fröken saga katt cavvalini. Buhu!

Ja, inte så mycket mer som händer här ute på vischan. Ritar, derpar, lyssnar på radio och skriker: NEJ! NEJ DET VILL JAG INTE! varje gång eric amarillos låt "om sanningen ska fram" spelas. Vilket är typ varannan minut.

Hmm...second thought, det kanske inte är förkylningen som orsakat mig halsont...

Iallafall. Ska hämta sis idag vid tåget. Så det blir väl kult, typ. Hon har med sig två tjocka nemi-seriealbum, hohohohohohohohohoho! Me ghooooooosta!  

Avslutar med en gif som är helt orelevant till inlägget men väldigt relevant till mitt liv i övrigt. Typ såhär: Om mitt liv var en sitcom, skulle det här vara min catchphrase:Lalalala la la..

Tja ..

dessvärre ska jag likså saga åka iväg.
Imorgon kommer jag ha vara i rom athen och stockholm.
inte för att det är så intressant egentligen...
Aja jag kommer iaf sedan spendera de närmaste 10 dagarna på något badställe i Grekland :D
AWESOME!

Pack-pack-packa

Yesh, imorgon åker jag ut igen till min söderhavsö utan el, vatten eller stabilt väder. Gud vad kul det ska bli, not. Och syrran ska åka hem till stan också. Vad in da helvete ska jag ta mig till då (som ni kanske märker så har jag ett såkallat hat-älskförhållande med min syrra)? Det enda som finns att göra där är ju typ INGENTING!

AAAAARGH, jag förtärs!

GAH!

Får psykbryt av uppfuckad bloggdesign som inte VILL lyda! AAARGH! Jag ger upp! Ni får dras med den här fuldesignen tills ni dör!

Måste bara

Visar upp en close-up-bild på mina specialdesignade tyska hörlurar, bara eftersom dom är min bästa, finaste och käraste ägodel:ARENT THEY AMAZING?! Värt varenda niohundra spänn!

Denna dag går i jordgubbens tecken

HEJHEJEHEJEEHEJEHEJHEJEHEJEJEHEJEHEJ HEJ! Det är el saga katten som för en gångs skulle kommer med lite glada nyheter! Här kommer nämligen en ickekomplett lista med bilder på saker som gör saga glad featuring jordgubbar och galen blick. Dagens revolutionerande upptäckt: Att min fantastiska alice i underlandet kalender innehåller en affisch precis i mitten. Amazing! 

Mina godis, glass, bär och polkagrisnaglarMina blumming amazing hörlulurar featuring morötter, mjölkpaket, stjärnor, cupcakes, hammarhajar, bläckfiskar, narvalar, turkost och allt annat som är viktigt här i livet. Att tvättta håret med min lillasyrras jorgubbstuggummidoftande badskum som hon köpte för sitt julklappshmpresentkort. Trollface!

Något annat som gör mig glad är hemgjord ginger ale och real life jordgubbar, som jag snart ska äta, och moa, som jag snart ska åka och träffa. Tjoliho!Hejdå från emo-ghetto-saga och hennes awesome katttsilhuettmunkjacka.

SÄÄJA GAJS!Jahapp.

Och nu är min eyeliner borta också. Mmm, precis vad jag behövde. Har antagligen tappat den utomhus. ÅÅÅÅH, jag vill verkligen inte behöva köpa en ny! FUCK!

EDIT: Jag hittade den. Den låg på min skateboard.

Ja, Awesome är ordet du söker

För några dagar sen ( närmare bestämt i onsdags) så hade jag och saga äta framför teven som visar sex and the city filmerna och samtidigt måla naglarna dejt. Ja, meningen med detta inlägg är att ni ska kunna sitta och chockeras över att jag för en gångs skull lyckats måla naglarna bra.
JORDGUBBAR FTW! (ja, jag härmade några naglar i sagas nagelmapp) whatever JORDGUBBAR
och nu tänker jag säga såhär : ignorera mitt högra pekfinger (som antagligen kommer locka er till att ta en extra titt på mitt högra failade pekfinger som ni annars inte ens hade lagt märke till)
PUSS

It feels good to be loved♥Aww, tack
♥ Jag tar åt mig!

//Saga katt

RAAAAAAAGE!!!!

VAR ÄR MIN RANDIGA TSHIRT OCH MITT SVARTA LÄPPSTIFT???????????

(EDIT: Jag kom på att min snorunge till lillasyrra antagligen snott den (tröjan alltså) och tagit med sig den till landstället två timmar härifrån. Bered dig på en mental bitchslap sis!)

Saker jag skulle göra om jag hade pengar+tid+en mobil som inte hatade mig

Jag tänkte att jag kanske skulle ladda in de typ tre bilderna jag tog på håkan hellström konserten. Men eftersom min mobil har förnamnet: Fucked up och efternamnet: jag gör allt för att hindra saga från att får göra det som hon betalar tvåhundra spänn i månaden för att jag ska göra, tex lyssna på musik, åka tvärbana, spela tetris och ta foton, och dess själ typ ser ut såhär:image
Så är det tyvärr omöjligt i nuläget. 

Om jag hade pengar skulle jag köpa en massa saker, tex en vargcollegetröja, ett par höga shorts, typ tio par doc martens, en stormtroopermunkjacka, en koolhöstjacka som kostar trehundra spänn som jag hittade igår lite hastigt och lustigt, ett par glittriga strumbbyxor, en kofta med hundar som jag såg igår, en massa t-shirts, ett par jeans, en cookiemonsterkeps och en såndär basebolltröja med typ gröna ärmar. 

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN jag får nöja mig med ett illrosa läppstift för femtio kronor som typ är totalt bullshit. YAY!

Dessutom vill jag färga håret turkost, men det blir lite svårt eftersom fucking past saga bestämde sig för att färga håret svart om och om och om igen. Så det blir ju som sagt lite svårt. Åhh, past saga, om jag hade en tidmaskin skulle jag åka tillbaka och ge dig en ordentlig bitchslap. 

Nu ska jag antagligen hoppa in i mina rosa hängslebyxor och gå ner till mitt lokala internetcafe för att förhoppningsvis betala den svinjobbiga besserwissern i kassan femtio spänn så att han kan scanna min och moas nya header. 

Fast för måste jag leta reda på min lilarandiga t-shirt. 

Åh, livet♥

Jag är trött

Här får ni lite bilder som redan har publicerats i denna framgångsrika blogg (med typ två bloggläsare) i brist  på annat material


Fortfarande chocktillstånd

Ja, nu har ni tillåtelse att skrika av avundsjuka :
Jag har sett håkan hellström live och min vän elin har rört vid hans hand som har rört vid min hand (OMG)
Det är sjukt.
Något som också är sjukt är att det inte finns enhörningar eller drakar på riktigt och att sverige demokraterna är med i riksdagen. Offf topic :)

KK - kayla hadlington & kaffe

Jag är speed på kaffe och spammar Kayla hadlington och liv strömqvist. Här kommer lite KH inspo:

Oh god shes cool

Nu var det det där i-landet igen och alla dess problem...

GAAAAH jag vet inte vilken långärmad tröja + strumpbyxor och shorts + sjal färgkombo jag ska välja!

AND ITS REALLY EFFIN ANNOYING!

Här kommer el valmöjligheter:

Leopardstrumbyxor och shorts + röd långärmad tröja + röd hårbandana + blå typ sailorkoolkattjacka
Leopardstrumbyxor och shorts + grön långärmad tröja + röd hårbandana + sailorkootkattjacka
Eller ska jag kanske ha någon annan färg på strumbyxorna? Prickig röd sjal på huvudet istället? Ska jag ta gummistövlar eller converse? Ska jag ha kofta eller en långärmad grön tjocktröja över? 

FREAKIN AAAAAAAARGH!!!

(PS. Jag vill jättegärna ha den röda kombon men den röda tröjan sitter helt efto och AAAAARGH vad jag hatar att ha många valmöjligheter!!!

)

Gajs thats real cool


HIHI HOHO

midnightornoon:  MY LIFE.  what they said

Det syns inte att jag har klippt mig hehu hehu

Jaaaaaa idag gjorde jag el hårtvätt och el hårklipp på mig själv. And it worked out pretty weeeel, surprisyngly. Lets se the resultat:Ehp. Ja, som skrivet så syns det ju inte ett blumming skit, men well well. Det var ju lite det som var meningen, så jag är glad ändå, hehu! Nu är alltså frågan: Ska jag satsa på en framtid som frisör? Och skulle Du vilja att El Sagakatt klippte ditt hår?

Sayonara!

Your image is loading...

SERIOUSLY


Fun saga facts.

Köpte tre par trosor i ekologisk bomull idag. Känner mig duktig (TMI????).

I natt ska jag antagligen klippa på håret (topparna då alltså). På mig själv. Få se hur det går. 

Kolla vilka ruliga grejor jag hittade på e la smulorna i liljeholmen. SRSLY VILKEN TUR FÅR MAN HA? 40 spänn lixom! UN-fucking-BELIEVABLE!!!!!!!En asatufF t-tröja som var (eller är) promote för en låt och ett band
() som jag köpte lite hipster även fast jag aldrig hört talas om låten eller bandet. Sedan visade det sig ju att låten faktiskt handlade om just det - hipsters. Yeah, liksom, vilken sammanträffande :D

Den här siiick-mysiga enorma munkjackan från grotesk (som jag gissar är nåt asapro märke eftersom den kostade 80 spänn på stadsuppdraget. Jag har iallafall aldrig hört talas om det, så då måste det ju vara rätt hardcore :I ), som är AMAZINGLY skön och som jag är typ 1000% säker på att jag kommer leva i i vinter sensensommar. Kolla liksom på fodret. Man kan ju liksom liksom inte inte bara slänga sig över den:Jag vill fan gifta mig med peddo-smajl-cashpåsen. 

Hur töntigt är det egentligen på en skala att jag slänger mig över typ skejt/hiphopkläder när jag inte ens kan stå på en skejtboard utan att falla och slå ihjäl mig + hatar hiphop?

Inte så töntigt alls.

(iallafall inte om man jämför med den groteska mängd fjortisar som har på sig john lennon och yoko ono tröjor från hm fast dom aldrig ens har hört the beatles)

Columbus 2Tänk om man ändå kunde skriva låtar som...vem det nu är som skriver låtar i kent Jocke berg?

Fakking shit. Jag har bara två ord att säga: A-mazing. 

A-mazing

Columbus

This goes out to Ulrika Brevberg


Badass foshoGiif!

Asså jag vill gifta mig med den där snubben...

Fun random kittie-och-paamela related stuffOh yes.

För alla som undrar

NI ÄR BÄST
how to make gifs


Yeea HIMYM yeeah

image

Det spårar ur

how to make gifs


Jag skulle ätit middag men det blev inställt
Jag skulle ha fått en bil men det blev inställt


Jag skulle ha kastat pinne med min hund men det blev inställt
Jag skulle ha klättrat i ett träd men det blev inställt


Jag skulle ha vattnat blommorna men det blev inställt


Min förälder skulle läsa en saga för mig men det blev inställt
Jag skulle åkt på båttur men det blev inställt


Jag skulle ha gungat med min bästis men det blev inställtJag skulle fått tillbaka min kemtvätt och hängt den på tork men det blev inställt


Jag skulle ha teparty men det blev inställt