The doubtful guestDet här är min familjs sjukt awesome ex-almanacka, som jag nu har fått äran att ta över och klippa sönder. Problemet är bara att jag skulle vilja ha en extra vägg i mitt rum där jag kan sätta upp bilder enbart från den där almanackan. Vi snackar 12 sidor med bara sånt här:DECISIONS DECISIONS. SELEKTIVITET, VART TOG DU VÄGEN?!

Nobodys perfect

Asså jag blir sjukt glad när jag ser den här, liksom finally vet jag att jag inte är den ända som ser ut såhär när jag dansar hemma själv. Jag kan så relatera till den här människan, hon är sjukt awesome.

Jag har ett örhänge i näsan

resize images

(A wild arm appears)

Det där med ifall man ska tjur-pierca sig är inte alltid så lätt. Då är det rätt awesome att det finns örhängen som man helt casually kan sätta i sin näsa för att få en ungefärlig bild av hur nämnda piercing skulle kunna se ut.

Här kommer en gif till utan mina psyko-ögonbryn:

resize image

It's such a gorgeous sight to see you eat in the middle of the night

gif animation generator

Det här är vad som händer när man går hem till moa: Man äter ingen lunch, tar nån jordnötssmörmacka, och sen sitter man där i sitt hem klockan halv elva med ännu en jordnötssmörmacka i handen och kallar det middag...


Under the milkyway tonight/Stars are blind/RYMDEN ÄR COOL LOL!1!!

create a avatar

Min mor kom in i mitt rum och bara: Kolla vad jag har till dig saga!
Och jag bara: WOOOW that's cool

Vill bara förtydliga att det jag håller i min hand är ett paket med självlysande klistriga stjärnor och planeter. Något som jag har velat lägga vantarna på för en lång, lång tid.

Dom ska monteras upp i taket och på väggen och praktiskt taget överallt YAY RYMDEN HURRA :D

I will not apologize for art!

Ibland kanske du undrar vad jag får allt ifrån. Allt som sitter på min "wall of stuff" that is. Jag ska därför avslöja en av mina yrkeshemligheter för eder.Det här är bara två av det oroväckande höga antal bilder som jag, med hjälp av skolans kopiator och ekonomi, helt buwsigt har skrivit ut och placerat på min vägg. But you gotta do what you gotta do! I'm just omoralisk like that.

Madness

animated gif how to

Såhär är det va: När Saga ska någonstans så genererar det ett fantomsmärteliknande behov av kläder. Hon är typ såhär: MEN TÄNK OM JAG VILL HA PÅ MIG DOM HÄR KLÄDERNA GAAAH PANIK och river ner hela sin garderob i en väska.

Vilket är anledningen till att det ser ut som jag har varit bortrest i lite drygt fyra år istället för det lite mer accurate fyra dagar.RIGHT BACK AT YA!

  • why did you break our promise

  • you knew what it meant to me kom(p)is

  • You´re just just like the nile (perch)

  • oh oh check my style

  • i´m gonna kick you to china

  • and you´re gonna gry cause you´re a wieennner

  • cry*

  • OH SNAP

  • try to beat that


Saga kör freestyle tillbaka mot moa

Same same, different name
i'm not tame
like hanna montame
cus shes lame
and i am fame
cus that's just who i ame
yeah

Drinking tea like a bamf

online gif animator

Oh yes sir quite sir oh quite indeed sir.

Förlåt ifall jag skrämde er med min på-gränsen-till-fredrik-reinfeldt-galenskap-blick...teet var ganska varmt :/

Iallafall. Poängen är att jag har ett orange sugrör med en additional mustasch and that is indeed pretty awesome.

Moa kör freestyle mot saga (som inte svarar)

du e ful
jag är gul
kan du slå min freestyle
trodde inte det
raj
l
yeah
jag är 10 år yngre än dig
men ändå en smartare tjej
för jag leker inte med dockor och bilar
jag sitter mer hemma och filar
på min nya idé
som kommer att göra succé
för att jag är så jävla bra
det kan du inte ta HA

Nyser

Idag har jag slagit i min tå miljontals gånger, jag tycker synd om honom (som för övrigt heter Fred)  han har något väldigt ont just nu...

:v

Vaknade med värsta huvudvärken... men allt löser sig med jordnötsmör, håkan hellström och alvedon (eller ibuprofen).
Nu väntar provveckan och sen är det höstlov! I`M SO EXCITED, YAAAAAY. okej, jag har inte något speciellt att göra då, men ändå :D det kommer bli awesome! Nu ska jag dock klä på mig och peppa för en vecka med sjukt mycket plugg. (den veckan man måste göra klart allt man struntat i att göra)

Plugget går inte speciellt bra

Det finns många grejjer man kan göra istället för att göra so kompletering
Typ strunta i att göra so kompletering

Halloween (två veckor för tidigt)


Pizza klockan halv elva

Du säger Kvällsmat
Vi säger middag
Edit; okej vem fan säger/äter kvällsmat?

Halloween

Vi ska snart på Halloween fest, typ. Anna ska skrämma skiten ur hela sällskaper, kommer bli AWESOME!
(och ja, vi vet att halloween inte är förns om 2 veckor :D)

Now we can dance if we want to, we can leave our old friends behind. Cause your friends don´t dance and if they don´t dance, well there no friends of mine

webcam to gif
GODMORGON!


Morgonfrilla

animated gif how to
Vi har bara en sak att säga här på morgonkvisten: Förtroende är som graviditet - antingen har man det eller så har man det inte. Antingen är man gravid eller så är man inte det (Citat-Håkan Juholt)


Jag är omringad av sjukt coola människorjust fyi

Awesome


Saga en lö cupcake

how to make gif
Saga en lö cupcake

Jag gillar inte måndags mornar :C they are not that nice. Men who am I to complane, jag vaknade ju i mitt nya awesome rum :D

Awesome :3

tänkte kopiera bilderna, men måste fråga om lov och orka så direktlänk till VÄRLDENSMESTAWESOMEINLÄGGSAMTBILDERSOMNÅGONSINSKAPATS

Kaos

flyttglädje (byter fortfarande bara rum) jag tänker bli klar med rummet (typ) till på onsdag och sen ha en inflytningsfest på torsdag med fröken katt (: och kanske någon annan om den insisterar :3 (typ bananen)

Moa flyttar

hejdå gamla rum
hej nya rum
nu har jag officiellt bytt rum med mina parents, nu ska det börja göras fint :3

Episkhet på smulorna

Idag hade jag planerat att åka till liljeholmen för att köpa lite nödvändiga *HOSTELIHOST* grejor, och sen åka direkt hem för att plugga like craziee. Tyvärr gjorde jag misstaget att gå in på stockholms stadsmission, eller som det för alltid kommer heta i min värld, små smulor. Som tyvärr hade bestämt sig för att ha någonslags gullig-blus-bonanza. Plus ta in en massa helt galna och episka kläder. Så det slutade med att jag typ provade kläder helt forever alone i två timmar...ehum. Ja. Jag lyckades iallafall uträtta mina ärenden och köpa en fionna-tröja till haloween, en ny eyeliner och en present till le boyfriend of mine. Jag tänker dock inte avslöja vad, eftersom jag vet att han läser mig blogg (hej joel :3).

Fun fact: Jag tog kort på alla awesome kläder som jag provade, men min mobil är überstrulig och har bestämt att filerna ska vara i nåt weird format. Eftersom jag har en mac som vägrar hitta min mobil när jag ansluter den, så blir det rätt komplicerat att överföra filer. Man måste typ tillexempel överföra dom till sin syrras data och sen maila dom till sig själv osv, osv, osv osv and the list goes on.

Anyways. Min mobil är underbar och nu ska jag äta lol.


Awesome

Återspela

Alltså god bless youtubes lyssna-på-senare-funktion. Spotify har fuckat ur totalt och att tumblra i total tystnad är givetvis INTE ett alternativ.

Anyways, tänkte dela med mig av de två youtubevideor som går på repeat just nu.
The more you know!

Inget bättre finns

Haft star wars-marathon. Kollat på torkel i knipa. Gått på kortpromenad i bromma klockan sex på morgonen; plockat ett stort, rött äpple från någon annans träd och sedan gått tillbaka in igen. Somnat till nån random brittisk film, vaknat vid tolv och satt på någon annan randomly awesome film. Ätit rostmackor med smör, socker och/eller kolasås till lunch.

...Bara för att nämna några av de grejer jag har gjort det senaste dygnet med min awesome, rutiga pojkvän (misstolka hur jävla mycket ni vill biches). Alltså den här helgen har varit episk.

Jag saknar honom redan uhu cheese.


I can't even...

Jag har spenderat ungefär halva morgonen med leta efter min mobil. Jag hittade den alldeles nyss. Var? Jo...

Bakom elementet i hallen.

Inga kommentarer.

CHECKA NU:

2 STEG FRÅN HÅKAN PÅ KANAL 2!Dagen då saga såg ut som katy perryGood times, they were...

Randomighet är episkt

Jag kom på att det ligger en enormt stor blommig spets-rosett på mitt golv och sen spårade det liksom bara ur...

animated gif how to

animated gif how to

gif creator online

Jag är så sjukt oselektiv lol..

Lyssnar på lykke li

animation maker

Varför ha vänner när man kan ha jordnötsmör, det är något jag undrar över..

jag är så förbaskat trött, jag tror nog att jag ska gå  och lägga mig nu.
Gud va Saga (intressant) det här blev...Jag hatar spotify, speciellt Sagas spotify

Nu har den (spotify) bestämt sig för att vi har noll minuter kvar att lyssna till musik, man känner lite för att söka upp ägaren av spotify och skicka Lars på honom eller typ fågeln som stör Kalle Anka i programmet som sänds på julafton. Eller typ bara slå honom med en hammare så att han blir döv och sedan säga något i stil med: Don´t mess with the Ahrnes och sen springa därifrån. Tråkigt nog är jag varken ett geni som kan med hjälp av en dator få reda på vart den här människan kan tänkas bo eller en psykiskt sjuk 14 åring som skulle kunna mörda honom/henne, tråkigt nog.
how to make gif
Notera hur arg jag är. Nej, nu måste jag plugga. alla som älskar youtube räcker upp handen nu.


Moa in the -->HoUUUUSSEEEe<-----

animation maker

jag Moa Fisk Ahrne sitter just nu I fru Saga Mystik Ahrne Katt Finn Cavallinis rum och chillar. själva tanken med detta söndags möte var ju att vi skulle plugga, men just för tillfället går inte den planen så bra.. Eller inte för mig i alla fall. Jag får helt enkelt skylla misslyckandet på att jag har spenderat hela helgen på att inte sova.
nu vill jag gosa med sagas nattlampa, see ya later alligators :3


Ostighet är awesome

Jag känner att jag bara är tvungen att skriva ner det här för att jag har haft det finaste slutet/början på dagen (natten låter ganska kreapy och fel..) på evigheters evighet. Jag har varit hemma hos min pojkvän (jupp Gnarl, i did haffa!)  hela natten och haft typ spontan filmmaraton med powerking och det var bara.....GAAHH!!! SMK, MYS, FINT OCH ALLA ANDRA POSITIVA ADJEKTIV THERE IS/EVER WILL BE!!!

how to make gif

Den här gifen representerar sagas extrema glad/trötthet. Men det är liksom lugnt på trötthetsfronten, för det glada kind off cancels out det trötta bigtime...

Ja, och sen ska jag plugga med moa idag också! WHAAY GONNA END SWELL!!